Røkt laks med guaccamole på nachochips |
Laksewok med rødkarri og kokosmelk |
Kurset var kjempebra og inspirerende.
Fantastisk god mat, og veldig koselig lag.
Jeg og ei anna samarbeidet om å lage laksewok med rødkarri og kokosmelk, det ble veeeldig godt!
Men nå skal Lillesnupp snart sprelle i bassenget på sitt første svømmekurs, så jeg må stikke.
Sjekk Fiskesprell.no og godfisk.no for oppskrifter!
4 kommentarer:
Det ser godt ud! Elsker fisk og så er det jo sundt. Dejligt at du havde et godt kursus og blev inspireret! :)
God aften til dig.
Du ser ikke feil, Megan!;)
Fisk og annen sjømat er utrolig godt, det er bare så alt for sjelden at jeg lager fiskemiddag... Gjennomsnittlig spiser en nordmann ca 25 kg fisk i året, til sammenligning ca 70 kg kjøtt... Til eldre "husmor" i huset til mere fisk blir servert. "Fastfoodgenerasjonen" er ikke så flinke til å velge riktig...
Å fytti, d såg heilt fantaaaastisk ud! Nå sga æg inn å kikka på oppskriftsiene, å tippe d varte en del laksamiddaga t vegå jaffal:)
Hørtes bra ut, Elisabeth! :)
Legg inn en kommentar