tirsdag 17. mai 2011

17.mai

Vi har hatt en fin 17.mai feiring. Lillesnupp gikk uten mamma i toget for første gang, og det gikk så fint at de til og med vant prisen for de som gikk og sang finest i barnetoget. Søte var de iallefall!

Etter toget gikk vi innom Narvesen og kjøpte dagens første is, så ble vi med mormor og morfar hjem, spiste litt kringle og knipset bilder i hagen, så var det avgårde til barneskolen for å se hva som skjedde der. Der var det mye folk, god mat og leker, men Lillesnupp var mest interessert i å fiske lykkeposer, så da gjorde hun og Tuppen det tre ganger... Sekkeløp og slikt fristet visst ikke jentene.

Vi så litt på en fotballkamp mellom elever og foreldre før vi ble med Tuppen og familien hennes hjem en tur, der fikk  vi te og kake. Halv to skulle vi på lunsj hos mormor og morfar sammen med snuppete søskenbarn og gjengen. Det var koselig, vi spiste og lekte og tok en liten photosession av snuppete folk i bunad.
Så var det ut for å se folketoget. Da traff vi Tuppen og gjengen igjen. Mye blide kjentfolk(og ukjente) å se i toget, så det var gøy.

  

Etterpå ble vi med hjem til mormor og morfar igjen. Et par runder Svarteper ble det også. Ganske underholdenede for Lillesnupp er redd for å få svart nese og har ikke verdens beste pokerfjes...


På vei hjem ville Lillesnupp ha softis på bensinstasjonen, så da fikk hun det... Fin dag!

3 kommentarer:

Sagt Med Hjertet sa...

Vel blåst flotte dame!
Du kan være stolt av deg selv og kjenne på gleden over å høre til i en større sammenheng, 17. mai og gode tradisjoner.
Alt godt for en ny vår fra Eirin. ;-)

Megan sa...

Det er utroligt spændende for en dansker at læse om, hvordan I fejrer jeres nationaldag i Norge. Overvældende, vil jeg sige. Så fuld af traditioner og flot ser det ud.

En dag vil jeg opleve 17. maj i Norge! :)

Ha' en flot dag i dag også!

Dilli sa...

Tusen takk begge to! :)
17.mai er en utrolig fin dag å besøke Norge på vil jeg tro.Book inn neste år allerede nå, Lene;)
Klem!