søndag 5. juni 2011

Preikestolen

Fredag var Søting og jeg på tur til Preikestolen. Søting hadde aldri vært der før, så da passet det fint å ta turen. Sola skinte, det var t-skjortevær og en liten bris som gjorde det utholdelig å gå i to timer ene veien, og to timer andre veien...Men varme ble vi!

Det går jo veldig mye oppover for å si det slik, men flott natur det er det. Litt køgåing opp steinura, ganske mange turister fra Tyskland, Italia og USA virket det som, men noen lokale helter var der innimellom. Pappaer som bærer barn i bæremeis opp den bratte ura må vel kunne kalles det.Det hadde jeg verken maktet eller våget...
Etter å ha klatret opp steinura fikk jeg litt vondt i det ene kneet som har vært litt trøblete før, derfor veldig godt å legge seg litt ned på kanten. Heldigvis kom det seg etter å ha hvilt litt, og jeg kjenner ingenting annet enn litt gangsperr nå etterpå.

 Bratt ned var det definitivt...
Og så kan vi konstantere at jeg er tøffest på fjellkanter, og Søting er tøffest på stillas... ;)
 Preikestolhytta
Det var stadig helikoptere som surret rundt i området. Her var det en gammel mann som trengte hjelp. Ganske betryggende egentlig, selv om duren bryter litt idyllen.

2 kommentarer:

Petrine sa...

Oj så spreke dokke er ! Det ser så flott ut på bilda og eg har mang ein gong sett Preiekestolen på tv. Skulle eg noken gong komme dit, hadde det vore med helikopter :))

Flotte bilder !

klem og ha en fortsatt fin dag vidare:)

Dilli sa...

Takk for det! Preikestolen er vel verdt et besøk. Fin dag til deg og,Petrine!