lørdag 9. juli 2011

Feriemodus

Jupp, vi er definitivt i feriemodus her i gården. Vi er oppe seint, og vi sover desto lengre... Frokosten inntas i sånn 10-11-12 tiden..og det er i grunnen litt for seint... Men det er litt godt med late dager også.

Kort fortalt så har vi vært på hyttetur,på fjellet,på shopping,på galleri, i dyreparken,i Arendal,på shopping,på resturanter, i hovedstaden,på hotell, på Kontiki og Norsk folkemuseum, i Vigelandsparken,på Ikea, på shopping, i Langesund, i badeland, i bilen, hjemme hos meg, på stranda, på shopping, på veien, på ferjer, på besøk og nå er vi hjemme hos Søting. Trenger jeg å si at i gjengen så var vi tre jenter som liker litt shopping?!

Og snart skal Søting og jeg til Stockholm og være litt romantiske og slikt, bare vi to.Yeyh!Har egentlig ikke så mange planer utenom å besøke en ny venninnebaby,litt sightseeing og god mat, men det blir muligens bittelitt shopping der også kan jeg tenke meg, men ikke så mye. Skal egentlig spare penger til den o så store Amerikaturen neste år. Men så spørs det nå hvor billig en Norgesferie, pluss en svipptur over til søta bror, egentlig er... Det er uansett billigere når lille frøken Dings Shopsalot ikke skal være med... 

3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Feriemodus er så utrolig deilig! Man trenger liksom ikke stresse med noe. :-)

Høres ut som dere har hatt en innholdsrik og fin ferie. God tur til Stockholm! Man trenger litt egotid innimellom.

Gislaug Lillebø sa...

Wow! Så mye du har rukket allerede! Skal si du får brukt ferien din effektivt! :) God tur til Sverige og forstatt fin ferie!

Dilli sa...

Tusen takk! Vi hadde noen veldig fine dager i Stockholm :)