søndag 7. august 2011

oh baby..

I går var det jentekveld med ost, kjeks, vin og "godt drøs".Veldig koselig! Det å samles slik til jentekveld, det blir for sjelden nå for tiden. De fleste venninnene mine har nå ploppet ut 3-4 babyer, mot min ene, og er dermed ofte ganske travle og opptatte damer. Spesielt siden det er et par ganske "nyploppete" babyer... Søte små nurk med søte små tær, knirk,høylytte usjenerte promp og morsomme ansiktsuttrykk...

Har kjent det før, men kjenner det ikke egentlig nå. Det er godt å få sove hele natta, tenker jeg. Det er godt å slippe bæsjebleier, gulp og hyl og skrik en ikke aner grunnen til. Det er godt at vi har litt frihet, Søting og jeg. Det er godt at ungene begynner å bli litt store. Det er godt å bare kikke og holde litt, snuse litt, kose litt., og så kunne levere fra seg til "rettmessige eier." Men selvfølgelig.., det kunne også vært koselig med en Mini-Søting. Det kunne vært koselig med et søsken til Lillesnupp. Men det blir nok ikke... Og det er i grunnen greit.

Ellers i dag så har vi vært i 1årsdag til snuppete søskenbarn. Taco, røde pølser, ostekake, muffins,bær, fruktsalat, is, lasersverd, klosser,gira hund, gjemmelek, papirposemonster og mye liv og røre. (Og så her jeg tatt hevn på tullete lillebror som heiv skorne mine opp i et tre hos mor og far sist, slengte meg i gresset (-fytti så frekt å bruke overlegen styrke!) og gjemte skorne så jeg ikke fant dem når jeg skulle gå, så nå har jeg gjemt lillebrors sko, en inni dusjen og en under ei seng i andre etasje.. hihi.. Pluss jeg har tatt hår rundt tannbørsten hans...Håper han dusjer før han skal på jobb... Barnslig?! Moi?!!)

3 kommentarer:

Petrine sa...

Hei igjen! Jentekveld er det lenge sidan eg har vore med på. Men koselig var det då eg sist var med på det.

Det er ei stund sidan sist det var småbarn her i huset også. No håper eg at eg neste generasjon kan ta stafett pinnen :))

Herlige sommerbilder !

klem frå Petrine som er i full gang med bloggerunden.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, jeg setter stor pris på at sjuåringen er nokså selvgående blitt. Savner ikke at hun var helt avhengig av oss.

Godt gjetta på bilturspørsmålet. Applaus og dessert på deg!

Dilli sa...

Takk for det,Petrine!

Hehe!Takk for det, Elisabeth, jeg bevilger meg paprikaskruer!