fredag 2. september 2011

Idrettsskade nr 3

Det er fremdeles litt med livet som innsats de innebandygreiene... Blå langefinger i dag, men kan ikke huske noe fra kampens hete. Merket ikke før flere timer senere at jeg hadde en noe rar farge på fingen, så det er ikke rare skaden. Verre er det egentlig med ene låret mitt. Var på lang sykkel og gåtur i går, og var rett og slett veldig fornøyd med å ikke ha gangsperr i dag(tåler da så pass liksom...;)), men så på innebandyen i dag får jeg disse her ekle stikkekrampeliknende greiene på bare null komma svisj. Ikke hatt sånn før, men er vel en slags gangsperr det også... Så ble ikke så aktivt som jeg hadde tenkt. Men gøy er det fremdeles da.

Ellers kom Lillesnupp gledesstrålende hjem fra skolen i dag. Hun hadde fått med seg klassens koseapekatt hjem, så da blir det nok en del apestreker her i helga. Alt må selvsagt skrives ned i besøksboka.  Har ikke de store planene foreløpig, kanskje smurfekino, men i allefall Tuppen-overnatting og MGP junior.

"Her blir det LIV!" og "Du e min hjerteknuuuuser!" durer det på hos naboen. Jaaadaaa... Jeg kjenner jeg er skikkelig trøtt. Fikk en bunke bøker ei venninne var ferdig med, og leste ut en sånn skikkelig romantisk husmorporno til sånn ca kl 1 i går natt. Kunne jo ikke sovne før den fagre stolte jomfruen med det heftige temperamentet og rødmende kinn endelig hadde hatt sex med den barske og stolte markien, som nesten ble hengt da alle trodde han var en fæl og beryktet landeveisrøver...hehe.. Joda, men slikt straffer seg. Trøtt i trynet...

3 kommentarer:

Røsslyng - Dikt for dagen sa...

Kjenner meg att i det med lesinga! Må liksom lesa til det er ferdig... Og slike "såpebøker" er heilt greie som overflatisk underholdning:) God helg!

Dilli sa...

God helg til deg og!

Rebekka :o) sa...

Hehe, ja man blir vel litt stiv og støl med alderen, men tror at man er ti år i kampens hete. Men gøy er det selv om man får litt blåmerker her og der.
Ønsker deg en flott mandag, og håper gangsperren har gått over til nå :o)