mandag 19. mars 2012

Tiltakslyst..

Ikke helt enkelt det der med å ha for god tid. Gi meg heller en kort tidsfrist, og jeg kan utrette mirakler!

Men jeg har vært bittelitt flink da,-Lillesnupp sitt klesskap er lettet for ikke mindre enn seks bæreposer. Venninners barn har fått fem, den siste gikk til Fretex. Lekekassen er bittelitt ribbet.. Søte kosedyr i hopetall har visst både Lillesnupp og jeg en plass i hjertet for, men snuppete nevø fikk med seg en pose dingsboms i går. Men den ultimate utfordringen,mitt eget klesskap, nei, det er trøkka fullt(-og jeg har ingenting å ha på meg..) Alle gode intensjoner om å rydde der før vi skal flytte til nytt hus er bare det, gode intensjoner. Enn så lenge..

Jeg har tenkt mye på det, spekulert litt. Lurt litt på om jeg skal ta alt på en dag, eller om jeg skal ta en eller kanskje to skuffer om gangen. Men det blir med spekuleringen. Jeg har for eksempel en svær t-skjorte fra U2konserten i 1993. Den har overlevd en god del klesskaprydninger.Kommer aldri til å bruke den. Kaste?!En dyr kåpe jeg ikke helt har lyst å gå med, en dyr skinnjakke med litt for lange ermer, ørten sorte tskjorter som jeg liker, ørten bukser som jeg kanskje kommer oppi igjen en gang... The list goes on and on. Og så er det skorne. Boden. Kjøkkenskapene. Alt dillet i badeskapene. Jeg skal snart gjøre det. Før mai en gang.

Snart.

5 kommentarer:

Marianne sa...

Kjenner meg igjen her.
Og gjør det før du får hastverk. Da ender tingene bare i kassen for diverse, og blir der......

Liv-Inger sa...

Vokt deg vel for esker merket "Diverse" når du skal flytte. De er grusomme! Har en tendens til å bli noen sånne på slutten. Man er møkklei og bare stapper ting og tang oppi, kroter på "Diverse", og vips har man utsatt et problem! ;-)

Dilli sa...

Ja, dere har et veldig godt poeng der!Diverse-esker er noe herk. Og jeg skal gjøre det.. Jeg bare planlegger litt nøye først ;) I helga skal jeg iallefall begynne på klesskapet..

Gislaug Lillebø sa...

Dette var virkelig gjenkjennbart. Synes du uansett var flink med skapet til lillefrøkna da!

Dilli sa...

Takk for det, Gislaug!