onsdag 16. mars 2011

Mystisk gul lapp

var klistret fast på sykkelsetet mitt fra en veldig mystisk og veldig snill nabo. Jammen ikke verst altså! Lurer på hvem det er...  Dameskrift?! I alle fall en god start på dagen!

Ellers hadde vi masse hyl, skrik og tårespretting i heimen i ettermiddag, men mammaen var hard og stod på at vi SKULLE på svømming uansett, og det var jammen bra, for i dag hadde Lillesnupp det store gjennombruddet! Yeyh! Skjønner jo godt at det ikke føles så veldig stas når alle andre får ting til og ikke en selv. Det er vel noe alle kan kjenne seg litt igjen i, lett å ville gi opp da, derfor utrolig flott at det gikk så bra i dag. Det var en liten  dame som var veldig dansende glad og stolt av seg selv etterpå, og som fikk handle is og gå på skrytebesøk til mormor. ;o)

8 kommentarer:

Frøydis sa...

Heisann :-)
Ikke sikkert ei dame som har skrevet den lappen..min svoger har en nydelig skrift, ikke "mannlig" i det hele tatt, hehe
Ha en fin kveld videre og klem fra Frøydis

Webtussa sa...

Så koselig med sånn lapp da... uansett hvem. Hyggelig når folk vil være gode med hverandre og hjelpe praktisk. Det er mange nok som klager og sutrer om hva som er feil og fælt i verden, derfor deilig med et positivt fokus! :)
Ønsker deg en flotte dager!

malu sa...

Å det hørtes ut som en koselig dag :o)
Ingen ting er bedre enn følelsen av å få til!

Ha en fin Torsdag :o)

carina sa...

Så koselig blogg!
Legger meg til som følger:)
Ha en fin kveld:)

Dilli sa...

Tusen takk! Alt i alt en veldig positiv dag,ja. Godt når det løsner litt på det som har vært vanskelig, dumt og skummelt :)
Og det sykkelkjedet hyyyylte nok etter olje...

Kjempekoselig med ny følger! Velkommen! :)

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Koselig blogg du har.
Legger meg til som følger.
Stikker snart innom, igjen.
Klem

Liv-Inger sa...

Den skrifta der kunne fort ha vært min bror. Men Tromsø er vel litt langt unna? Tror ikke det er han ;-) Snilt gjort var det uansett!

Dilli sa...

Tromsø er nok litt langt unna.. ;)

Kjekt med ny følger! Velkommen!:)