fredag 8. oktober 2010

Fantastisk med ferie!

Det har vært noen travle og stressende uker på jobb i det siste, med mye å gjøre, mye å føre..og ting som skjer, -for det gjør det jo alltid... Tror de fleste har kjent det litt både fysisk og psykisk, så derfor en veldig god stemning i ettermiddag. Det er ikke bare helg,- det er høstferie! Oh yes! En hel uke! Dessuten vant jeg i vinlotteriet i dag! Gav flaska bort til ei som er så snill og grei, som ble glad, og da blir jeg glad. A win-win situation!

Lillesnupp og jeg skal på tur til Bergen på mandag. Det rekner vi med blir gøy. En natt på hotell med Søting, god frokost, litt shopping, litt spising, litt dillling, akvariet og kanskje Fløyen. Så blir det hjem til Søting og Minisøtinger et par dager, og kanskje skal vi på tur med lommelykt i ei hule. Vi gleder oss! Og neste søndag igjen er det dåp for minste lille snuppete søskenbarn. Det gleder vi oss også til. Jeg har lovet å lage oreokake..nam...


Men akkuratt nå skal jeg bare slenge litt til på sofaen her hjemme og dille litt på nett, mens jeg hører på en gammel pus som snorker, før jeg hiver meg på sykkelen bort til Menne. Der blir det nachos og sofaen, rekner jeg med. Ikke feil!

4 kommentarer:

Shy B sa...

Haustferie her også, iallefall på dei to minste. Dei må nok greie seg nokre dagar heime åleine, vi vaksne har ikkje ferie. Men, men det går bra!
Bergen er ein flott by! Vi hadde heile runden der i sommar.
Velkommen som følger! (Hugsar ikkje om eg har sagt det før, men ein god ting kan ikkje seiast for ofte)
God ferie!

Dilli sa...

Tusen takk for det!
God helg!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg har allerede snorka litt på sodaen i kveld, sammen med pusen. Ha en herlig høstferie!

Dilli sa...

Takk for det!
God helg! :)