torsdag 6. januar 2011

F....... headache

Ok. I dag er en sånn dag.

Det burde egentlig vært en fin dag;  jeg hadde fri og kunne sove lenge etter Lillesnupp gikk på skolen, fikk mailet viktige mailer, dillet litt, vasket klær, gikk meg en tur, var innom salg og fant litt til meg og litt til Lillesnupp, lagde suppe og foccacia, spiste med Lillesnupp, inviterte mormor på rester, var på butikken mens mormor lekte med Lillesnupp og fikk kjøpt nye spotlyspærer som vi har manglet lenge nok, skrudd dem i, diskuterte og kikket på mulige ferieturer med mam, og nå er det fred og ro for Lillesnupp sover. Men jeg er helt gefesen etter å ha hatt headache i hele dag, og nå lurer jeg på hvorfor søren jeg ikke har prøvd å  "dope meg ned" litt i allefall?! 

-Aha, jeg skulle liksom egentlig innom apoteket, men det glemte jeg visst der jeg daffet rundt i halvsvime... Jadda! So bist es... Skal ikke være lett...

I morgen tror jeg jammen jeg skal ringe og høre hvor langt nede jeg er på ventelisten til fysio... Drittlei er forbokstaven.
Ok, ferdig. Nå skal jeg ikke syte mer... ;o)

Ny dag i morgen! Hodekål til salgs! Sikkert en fantastisk fin dag,- det er jo helg!Juhu!

4 kommentarer:

Elisabeth og Stian:) sa...

God bedring, og god helg:=)

Dilli sa...

Tusen takkk for det, Elisabeth!
God helg til deg og godguttane dine og!:)

Megan sa...

Jamen, øv! God bedring til dig. Håber snart du kommer til hos fysioterapeuten!

God weekend!!!

Dilli sa...

Takk for det, Lene!:)
Faktisk ringte den ene fysioterapeuten meg før jeg fikk ringt i dag, så nå har jeg fått time på mandag klokka ett! Juhu! Tror hun hørte jeg ble litt glad, ja... ;)
God helg til deg også!