onsdag 12. januar 2011

Sprelsk fisk

Røkt laks med guaccamole på nachochips

Laksewok med rødkarri og kokosmelk




Trenger jeg si at jeg ble mett?!
Kurset var kjempebra og inspirerende.
 Fantastisk god mat, og veldig koselig lag.
Jeg og ei anna samarbeidet om å lage laksewok med rødkarri og kokosmelk, det ble veeeldig godt!

Men nå skal Lillesnupp snart sprelle i bassenget på sitt første svømmekurs, så jeg må stikke.
Sjekk Fiskesprell.no og godfisk.no for oppskrifter!

4 kommentarer:

Megan sa...

Det ser godt ud! Elsker fisk og så er det jo sundt. Dejligt at du havde et godt kursus og blev inspireret! :)

God aften til dig.

Dilli sa...

Du ser ikke feil, Megan!;)
Fisk og annen sjømat er utrolig godt, det er bare så alt for sjelden at jeg lager fiskemiddag... Gjennomsnittlig spiser en nordmann ca 25 kg fisk i året, til sammenligning ca 70 kg kjøtt... Til eldre "husmor" i huset til mere fisk blir servert. "Fastfoodgenerasjonen" er ikke så flinke til å velge riktig...

Elisabeth og Stian:) sa...

Å fytti, d såg heilt fantaaaastisk ud! Nå sga æg inn å kikka på oppskriftsiene, å tippe d varte en del laksamiddaga t vegå jaffal:)

Dilli sa...

Hørtes bra ut, Elisabeth! :)