fredag 21. januar 2011

Sadistiske tendenser

 tror jeg fysioterapeuter får levd ut...  Jupp, det var til tider (pardon my french) DRITvondt..., men ondt skal ondt fordrive sies det...

Lillesnupp hadde morfar som barne/sykevakt mens jeg ble "angrepet", og det hadde visst vært ganske koselig etter at de ble enige om at de ikke ble enige om tvkanal. Lillesnupp er som sin mor minimalt interessert i travløp og liker å bestemme i eget hus.. Så da jeg kom hjem hadde det kreative tospannet ikke laget bordkort, men stolkort. Stilige saker.

Moi
Morfar?
Lillesnupp


Eh?! Pusen kunne visst få sitte der...


5 kommentarer:

Megan sa...

Så godt at du nu er kommet i fysioterapeut-behandling! Men så ondt, som du beskriver det, burde det da ikke gøre!?

Håber du har det bedre i dag, så du kan nyde lørdagen og weekenden. Klem til dig.

malu sa...

Har tenk noe lignende når jeg har vært hos fysioterapeuten min, men det gjør så godt etter på. Håper du har det bedre nå.
Digger de stol-korttene:o)
Fabelaktive:o)
Ha en god helg:o)!

Liv-Inger sa...

Ondt skal ondt fordrive, det er helt rett! Jeg har tenkt det samme mang en gang, enten det har vært hos kiropraktoren eller hos massøren vi har på jobb.

For noen stilige stolkort forresten!

Fru Tunheim sa...

Kjempesøte stolkort, kjekk variant til bordkort...

Dilli sa...

Takk takk! Synes de hadde vært flinke jeg også.

Jo, vondt gjorde det...Det var noen muskler på fremsiden av halsen med et flott langt latinsk navn som var så vonde. Kjentes som hun kløp til og vridde rundt, sikkert med et sadistisk flir...Noe øm der i dag, men jeg tror det gjorde godt. Men gruer meg litt om hun skal kjøre reprise på den "klypingen" på mandag. Ikke akkurat noen avslappende aromaterapi... ;)

God helg!!