mandag 14. februar 2011

Jeg reiser alene


Ja, jeg likte Jeg reiser alene. Veldig. Jeg lo. Ble irritert. Sjarmert. Digget enkelte musikkinnslag, mimret over kjente steder i Bergen, fniste og ja, det trillet noen tårer. Opptil flere ganger...

Gode skuespillerprestasjoner fra "far og datter." Gå og se den!


Og en annen ting, å bli med hjem til god gammel venninne etter filmen, skravle og få hjemmebakt ostebrød og hjemmebakte jødekaker, det er jammen ikke så verst det heller! Nammi! ;o)

3 kommentarer:

Megan sa...

Dejligt med en god film. Går ud fra, at den er norsk!? Vi ser i grunden ganske få norske film her i Danmark. Det er mest de svenske, som kommer vores vej.

Jeg vil kigge efter den! ;)

Ha' en fin aften!

Liv-Inger sa...

Har lyst til å se den. Blir altfor lite kino på meg. Tror jeg må gå aktivt inn for å se mer film. Takk for godt filmtips :-)

Dilli sa...

Megan: Det er en norsk film ja, basert på en bok som heter Charlotte Isabel Hansen av forfatteren Tore Renberg.Det handler om en student på 25 som plutselig får beskjed om at han er far til ei jente på 7 år, og må passe på henne en uke. Dette er faktisk film nummer to som handler om samme romanfigur.Film nummer en, Mannen som elsket Yngve, kan være grei, men kanskje ikke nødvendig å se først. Bøkene er alltid gøy å ha lest, men dette er første gang jeg mener filmen er bedre enn boka...

Liv-Inger: Blir for lite kino her også, men denne er jeg fornøyd med å ha fått med meg :)