torsdag 16. september 2010

Baluba i heimen

blei forårsaket av at denne mammaen kjøpte med seg Findus ferdigrett hjem, nærmere bestemt pasta med kylling og grillede grønsaker i tomatsaus til 40% avslag på Spar. I tillegg fant hun bær, vaniljekesam og en sjokoladecroissant på delings til dessert. For sånt finner nemlig mammaer i butikken på vei hjem når de er sultne. Kjapp og grei middag på en travel hverdag, tenkte mammaen. Men kokte klokelig litt makaroni utenom just in case.

Det skar seg. Det skar seg veldig. Makaronien ble nemlig infisert av en ekkel saus og skumle løkbiter. Mammaen overtok sauspastaen. Det hjalp lite.Makaronien var fremdeles infisert, spesielt av motbydelige løkbiter og avskyelig saus. Mammaen informerte om kriterier for å få dessert. Noen makaronier fikk seg en ny ekstremsporthobby, nemlig flyging, men krasjlandet på golvet.

Avkommet med løksausfobi fikk dermed teste lungekraften sin på rommet. Den var ganske god og svært utholdende. Mammaen fikk teste tålmodigheten sin. Hun fikk også en veldig fin tegning i postsending av det hun tror er seg selv med et stort kryss over.

Men til slutt ble det forsoning i heimen. Makaronier ble plukket opp og kastet, mens resten fikk seg en liten dusj og ble deretter spist. Så koste mammaen og Lille My seg med dessert. Den var veldig god, og sånn croisannt kunne mammaen visst godt kjøpe flere av.

Siden tror jeg ikke vi skal holde oss til Findus...

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nikker gjenkjennende. Løk er det verste Trollet kan få og ingen ingredienser må røre hverandre, nei. En typisk matsplitter som spiser først det ene og så det andre på tallerkenen...

Dilli sa...

Jupp!Lillesnupp har vokst matsplittingen bittelitt av seg, men er fremdeles en noe "kresen kunde"..