onsdag 22. september 2010

Sliten

Jupp.. Jeg kjenner at jeg stresser litt for tiden. Så mye å gjøre at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne, og snurrer litt rundt megselv. Vondt i hodet. Henger ikke helt med... Kult. Vurderte å droppe jentekvelden i dag, men fant ut at sånne ting bør en egentlig prioritere. (ok, nå skal jeg stoppe å syte..) Så nå skal jeg ta meg en kjapp dusj, leite opp en paracet og vente på å bli hentet til "bytur." 

På den positive siden så har Søting bombadert meg med fine sms'er i dag. Snille Søting! 


Vi  var turister og ble tegnet i Paris. Ligner litt..?! ;)


5 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Kjenner meg igjen i det å være så sliten og lei at man bare har lyst til å droppe selv det som er morsomt og givende. Men det er da man må ta seg i nakken og bare komme seg av sted. Så der var du flink, syns jeg. Sånne jentekvelder gir energi!

Håper du får en fin-fin dag i morgen!

Dilli sa...

Tusen takk for det!
Ha en fin dag du også!

Anonym sa...

Kjenner meg nokså truffen av dette innlegget... Eg lover å stilla neste gong! Var bare heilt kaputt...

Megan sa...

Hej
Håber du får god energi af din pigeaften! Det kan gøre underværker! Men nogle gange må man bare sige fra og passe på sig selv. Mærke efter!

Snart weekend. Ha' en flot aften og hyg dig.

Klem.

Dilli sa...

Tusen takk Megan!
Det var veldig koselig i går, og jeg overlevde mine to timer undervisning i dag,men så måtte jeg bare kaste inn håndkledet og gå hjem,har nå sovet i to timer...(våkner likevel med en megadundre hodepine, og mitt hypokondriske selv spekulerer på om jeg har migrene...)

Så A; det er heeeeeelt lov å være kaputt! Enig med Megan at noen ganger må en bare ta hensyn til seg selv og ikke presse seg for mye. Men jeg ser deg gjerne neste gang! Klem!