søndag 12. september 2010

Helga nærmer seg slutten

men jeg synes den kunne vart en dag til...

I går var det min tur til å ha matklubb for gjengen, og Søting og jeg er heldigvis et bra team på kjøkkenet. Jeg har en plan, oppskriften sånn cirka i hodet og oversikten, og han er min stødige medarbeider under press... Så det gikk nå ganske greit. Forretten var enkel og grei; chili og hvitløksmarinerte scampi med vårløk, cherrytomater, chilimarinerte hvitløk og sukkererter, med en dasj kvitløksrømme og en baguettsnei.
 Hovedretten var lammelår med fløtegratinerte poteter, soppsaus, gresk salat, tzaiziki, blomkål, brokkoli og gulerøtter, og det er i tilbehøret stresset ligger med å holde alt passe varmt/kokt/stekt samtidig... Styr... Derfor greit at desserten var en no brainer; varme skogsbær med syrligsøt vaniljekrem og knuste gjende kjeks. Enkelt og nammi!

I dag har min stødige søte håndlanger og jeg ikke vært i den heeeelt beste form..uvisst av hvilken grunn... Burde ha gjort en hel masse, men har ikke helt energien...lixsom... ;)

Får ta det som : ny uke, nye muligheter...

7 kommentarer:

Karen i hagen sa...

Herlighet, det hørtes deilig ut! Jeg sitter og venter på ostesmørbrød - og dette hjalp ikke:) Flink du er, da!

Dilli sa...

Takk takk! Det smakte ikke så verst om jeg skal si det selv.. ;) Men akkuratt nå kunne jeg godt gått for et ostesmørbrød altså...

malu sa...

Nå ble jeg veldig sulten og veldig missfornøyd
med at vi skal ha pølser til middag.
Det hørtes ut som en helt vidunderlig meny.
Ha en fin dag!
Hilsen Malu: )

Menne sa...

Kan herved bekrefte at oppskriftene fungerte og det var særdeles godt! Var litt bekymret en stund over den brente lukta, men "heldigvis" var det sprekk i ei ildfast form og ikke sausen!!

Dilli sa...

Takker og bukker! :)
Sprekkfri saus er fint.. ;)

Thing sa...

Så koselig med matklubb!
Og nå ble jeg utrolig sulten, og imponert
over den menyen!!!!

Nå ble det plutselig tid for mat her!
Kan du forstå det! Hehe...

Klem

Dilli sa...

Hehe! Nei, det kan jeg slett ikke forstå..
Matklubb er veldig koselig! Vi er fire par som samles over god mat og vin. Er det f eks Halloween så kler vi oss ut også... Anbefales!